Na mijn bakkersopleiding in Ter Groene Poorte in Brugge nam ik samen met Claudine een oude bakkerij over. Dit was het begin van bakkerij Devisch.

We waren op zoek naar de juiste samenstelling voor het deeg van een goeddraaiende zaak. Mijn enorme passie voor het ambacht als bakker en Claudine haar natuurlijke flair om alle klanten even vriendelijk te bedienen zijn daar zeker een onderdeel van, maar in 1985 was het vooral hard werken. Toen was het alleen Claudine en ikzelf die alle zoete broodjes bakten. Een paar jaar later kwamen onze zonen: Arne, Niels en Jelle ons vergezellen. Het maakte er onze job niet makkelijker op, maar één voordeel als bakker heb je wel. Je bent 's nachts al wakker.

Na vijf jaar was het tijd voor een vernieuwing en in 1990 vernieuwden we de winkel met frisse kleuren. Wit en fuschia sierden onze broodzakken meer dan 20 jaar.

In die 20 jaar zijn we ook uitgebreid en momenteel werken we met vier extra personeelsleden die we ook allemaal heel erg dankbaar zijn. We maken nog altijd alles zelf, maar gelukkig staat de technologie niet stil en werd ook de bakkerij uitgerust met professionele machines. De extra tijd die daardoor vrijkwam gebruikten we om al onze producten te verfijnen en ons assortiment uit te breiden.

In 2011 was het weer tijd om een nieuwe wind te laten blazen door onze winkel. Dit resulteerde in het modern en strakke, zwart-witte interieur met een rood accent.

Het is haast niet te geloven, maar volgend jaar kunnen we onze 30e verjaardag vieren. Dit kon natuurlijk niet zonder jullie, onze klanten. Door jullie genieten we nog altijd van het bakkerschap. We staan nog altijd met veel plezier op om jullie broodje te bakken. 

Openingsuren

Maandag: GESLOTEN

Dinsdag: GESLOTEN

Woensdag: 6u00 - 12u30 en 13u30 tot 18u30

Donderdag: 6u00 - 12u30 en 13u30 tot 18u30

Vrijdag: 6u00 - 12u30 en 13u30 tot 18u30

Zaterdag: 6u00 - 16u00 DOORLOPEND OPEN

Zondag: GESLOTEN


Kerkstraat 13 - 8470 GISTEL

T: 059 27 71 77

E: bakkerij.devisch @ telenet.be

In de bakkerij

Pannenkoeken
Gebakje met fijne afwerking
Net uit de oven